Κορονοϊός: Συναγερμός στη Λιβαδειά-18 κρούσματα σε εργοστάσιο

Κορονοϊός: Συναγερμός στη Λιβαδειά-18 κρούσματα σε εργοστάσιο

Η ιχνηλάτηση των επαφών έχει ήδη ξεκινήσει

Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μόλυνση κλειστών ομάδων ανθρώπων, που λόγω της εργασίας τους συγχρωτίζονται σε κλειστούς χώρους με συνέπεια να μεταδίδουν την Covid-19.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με κρούσμα σε εκκοκκιστήριο στη Λιβαδειά, όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, όπου η ιχνηλάτηση επιβεβαιωμένου κρούσματος από άλλο εργοστάσιο αποκάλυψε άλλους 18 ασθενείς, χτυπώντας «καμπανάκι» στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Η ιχνηλάτηση των επαφών των νέων κρουσμάτων έχει ξεκινήσει, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς ακουμπά πολλές δεκάδες πολιτών, αφού εκτός από συγγενείς και φίλους υπάρχουν και οι παραγωγοί που ήρθαν σε επαφή στο χώρο αυτή την περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι, στην περιοχή της Λιβαδειάς τις προηγούμενες ημέρες η εξέλιξη με επιβεβαιωμένα κρούσματα είχε οδηγήσει σε συναγερμό στον χώρο της εκπαίδευσης με κλείσιμο τμημάτων από τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα του Τμήματος Β1 του 2ου Γυμνασίου, των Τμημάτων Α1, Γ1 και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι 26 Οκτωβρίου και των Τμημάτων Γ Αισθητικής, Γ Κομμωτικής & Γ Νοσηλευτικής μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό