Συνελήφθη ο «δράκος» του instagram – Πώς παγίδευε ανήλικα κορίτσια

Συνελήφθη ο «δράκος» του instagram – Πώς παγίδευε ανήλικα κορίτσια

Θύμα του και ένα 12χρονο κορίτσι

Σοκάρουν τα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί για την δράση του 29χρονου παιδόφιλου στο Instagram o οποίος είχε καταφέρει να «παγιδεύσει» στα δίχτυα του ανήλικα κορίτσια, τάζοντάς τους καριέρα μοντέλων.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star χρησιμοποιούσε δύο προφίλ και με το όνομα «Λιάνα», o 29χρονος παιδόφιλος για περισσότερο από έξι μήνες προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια. Παρουσιαζόταν ως μάνατζερ μοντέλων και έστελνε μηνύματα στα παιδιά προσφέροντάς τους ζρήματα για φωτογράφηση. Τους ζητούσε να του στείλουν βίντεο και φωτογραφίες τους για να δει... αν του κάνουν.

Θύμα του ένα 12χρονο κορίτσι - Πώς τον «παγίδευσαν»

Σύμφωνα με πληροφορίες στα νύχια του «έπεσε» και ένα κοριτσάκι 12 ετών.

Ο 29χρονος έστελνε μηνύματα στο παιδί κάθε μέρα και για ώρες, ενώ παράλληλα συνομιλούσε με ακόμη δύο φίλες της. Μέσα σε επτά μέρες κατάφερε να πείσει την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο και τότε ήταν που έγινε ακόμα πιο πιεστικός.

Η μικρή ήταν έτοιμη να τον συναντήσει, υπακούοντας στην πρόσκλησή του. Ωστόσο, οι γονείς της είχαν εντοπίσει το τι συνέβαινε και είχαν καταγγείλει τα πάντα στις αρχές. 

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κατέγραφε τις συνομιλίες. Έτσι, λίγο πριν ο δράστης βρεθεί με το παιδί, οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί ξανά το 2017 για το ίδιο αδίκημα.

Το κινητό του τηλέφωνο και ο υπολογιστής έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποκαλύψουν αν κατάφερε να βρεθεί από κοντά με κάποιο από τα παιδιά και αν ασέλγησε πάνω τους.