Τι λέει ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού

Τι λέει ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού

«Μετά από δύο βδομάδες θα πρέπει να κάνω εξέταση για να κοιτάξουν πως αντιδράει το σώμα μου και αν βγαίνουν κανονικά τα αντισώματα»

Ο Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Ανάπας, Βαλέριος Ασλανίδης είναι ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρώσικο εμβόλιο κατά του κοροναϊού και μίλησε για την εμπειρία του.

Ο Βαλέριος Ασλανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του MEGA πως «έκανα το εμβόλιο στις 9 Οκτωβρίου. Μετά από δύο βδομάδες θα πρέπει να κάνω εξέταση για να κοιτάξουν πως αντιδράει το σώμα μου και αν βγαίνουν κανονικά τα αντισώματα. Αν όλα είναι καλά, θα μου κάνουν μέσα σε μια εβδομάδα το δεύτερο εμβόλιο γιατί το πρώτο ασφαλίζει από τρεις μέχρι έξι μήνες. Μόλις σου κάνουν και το δεύτερο, είσαι ασφαλισμένος για δυο χρόνια και περισσότερο».

«Στη Ρωσία έχουν κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο, όπως διάβασα χθες, 12.000 άνθρωποι. Υπουργοί, υφυπουργοί, γιατροί και για αυτό πρέπει να βγει πρώτα εξέταση πως δεν είσαι άρρωστος, περνούν δυο ώρες και μετά στο κάνουν» συμπλήρωσε ο κ. Ασλανίδης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Μέχρι σήμερα δεν έχω καμία παρενέργεια, μια χαρά είμαι και χθες ήπια ένα μπουκάλι κρασί και ήμουν μια χαρά» κατέληξε.