Αστυνομικός στα Χανιά έκανε αναλήψεις από λογαριασμό νεκρού

Αστυνομικός στα Χανιά έκανε αναλήψεις από λογαριασμό νεκρού

Ακόμα ψάχνουν να τον βρουν

Μια περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε την Παρασκευή στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχιφύλακας που υπηρετεί στα Χανιά, επί μήνες έκανε αναλήψεις από λογαριασμό ανθρώπου ο οποίος είχε πεθάνει!

Όλα ξεκίνησαν από μια επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι όπου ζούσε 75χρονος Βρετανός, ο οποίος διέμενε μόνιμα στην Κρήτη αλλά βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, ο αρχιφύλακας φέρεται να βρήκε το τραπεζικό βιβλιάριο του θανόντος, μαζί με την ταυτότητά του. Και στον τραπεζικό λογαριασμό υπήρχαν περίπου 250.000 ευρώ…

Έπειτα από αυτό, ο αρχιφύλακας φέρεται να κράτησε την ταυτότητα και το βιβλιάριο, τα έδωσε σε γνωστό του, ο οποίος κάθε μήνα έκανε ανάληψη 1500 ευρώ από τον λογαριασμό. Πρόλαβαν μάλιστα να “σηκώσουν” περίπου 12.500 ευρώ συνολικά, προτού κινήσουν τις υποψίες της διευθύντριας στο υποκατάστημα, η οποία ειδοποίησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ωστόσο, ο αστυνομικός πρόλαβε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι έρευνες για να βρεθεί ο αρχιφύλακας συνεχίζονται, αλλά χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν.