Περιστατικό bullying σε σχολείο της Κρήτης: Έδειραν 13χρονο συμμαθητή τους

Περιστατικό bullying σε σχολείο της Κρήτης: Έδειραν 13χρονο συμμαθητή τους

Έχουν δεχθεί επιθέσεις και άλλα παιδιά, δηλώνει συγγενής του παιδιού

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου έχει προκαλέσει το σοβαρό περιστατικό bullying που σημειώθηκε σε σχολείο του νομού χθες το μεσημέρι, όταν ένας 13χρονος μαθητής δέχθηκε βίαιη επίθεση από ομάδα μαθητών του σχολείου αλλά και εξωσχολικούς.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει εκδορές και η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι μετά την καταγγελία της μητέρας, υπήρξαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού, όπως αναφέρει το creta24.

«Το παιδί έχει τραύματα στο μάτι και το στόμα. Τα δύο άτομα που του επιτέθηκαν ήταν συμμαθητές του, τον περίμεναν έξω από το σχολείο μαζί με περίπου 10 εξωσχολικούς μεγαλύτερης ηλικίας που χτυπούσαν και άλλα παιδιά εκτός από το δικό μου, χωρίς να υπάρχει λόγος» ανέφερε χαρακτηριστικά η συγγενής του 13χρονου.

«Το bullying δεν χρειάζεται αφορμή, είναι θέμα επικράτειας» ανέφερε η ίδια προσθέτοντας πως την ώρα του περιστατικού, μαθήτρια εκλιπαρούσε την ομάδα των μαθητών να σταματήσουν να τον χτυπούν χωρίς ωστόσο να εισακουστεί.