Υπόθεση Folli Follie: Την αποφυλάκισή του ζητεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Υπόθεση Folli Follie: Την αποφυλάκισή του ζητεί ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Τον τελευταίο λόγο για την προσφυγή του έχει πλέον το δικαστικό συμβούλιο

Τρεις εβδομάδες μετά την προφυλάκισή του ο γιος του ιδρυτή της Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ζητεί από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο να ανοίξει την πόρτα της φυλακής Τρικάλων όπου οδηγήθηκε μετά την απολογία του για σωρεία κακουργηματικών πράξεων. Με προσφυγή του ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος στρέφεται κατά του εντάλματος της προσωρινής του κράτησης με το οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας του «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή καθώς έκριναν ότι είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Πάντως, ο πατέρας του, Δημήτρης Κουτσολιούτσος,  ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, επέλεξε να μην διεκδικήσει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, την αποφυλάκιση του με όρους.

Οι άλλοτε ισχυροί άνδρες της εταιρείας στις μαραθώνιες απολογίες τους είχαν επιχειρήσει να αντικρούσουν τις βαρύτατες κατηγορίες που τους αποδίδονται για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, χωρίς, ωστόσο, να πείσουν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τους έκριναν προφυλακιστέους.

Αντίθετα, με το σύζυγο και το γιο της, η Καίτη Κουτσολιούτσου η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα και της απαγόρευση εξόδου αλλά και την  καταβολή εγγυοδοσίας 100.000 ευρώ.

Τον τελευταίο λόγο για την προσφυγή του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου έχει, πλέον, το δικαστικό συμβούλιο στο οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία της Folli Follie.