Τον μαχαίρωσαν για μια θέση στάθμευσης

Τον μαχαίρωσαν για μια θέση στάθμευσης

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δύο αδέλφια, ηλικίας 41 και 42 ετών οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου, την 16.00 ώρα περίπου, επιτέθηκαν με μαχαίρι και τραυμάτισαν 37χρονο αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας προκαλώντας του επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην οδό Ηρακλειδών της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Ενημέρωσε τον σύζυγο της ο οποίος έσπευσε στο σημείο, διαπληκτίστηκε με τους κατηγορούμενους ζητώντας τους εξηγήσεις για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό. Τον έτερο κατηγορούμενο τον κρατούσαν άτομα που βρέθηκαν στο σημείο.

Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τούς αναζήτησαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας εμφανίστηκαν αυτοβούλως και παραδόθηκαν στις αρχές.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων, πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων παρίσταται ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής που χθες ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την 9η Οκτωβρίου 2020 προκειμένου να προσκομίσει στο δικαστήριο βεβαίωση του ΚΕΠΑ από την οποία, όπως διατείνεται, προκύπτει ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.
Ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας παρίσταται ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...