Στο εδώλιο για τον ξυλοδαρμό τρανς στα Χανιά

Στο εδώλιο για τον ξυλοδαρμό τρανς στα Χανιά

Σήμερα η δίκη των ανδρών που κατηγορούνται για επίθεση στο παλιό λιμάνι το 2016

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων αναμένεται να καθίσουν δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν την Ήβη στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Όπως αναφέρει η ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο άντρες έκαναν χλευαστικά σχόλια εναντίον της και εκείνη αντέδρασε. Στη συνέχεια, οι δυο άντρες όπως τονίζει η Ήβη της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη και η κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ήταν «απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού».

Όπως δήλωσε η ίδια, κατέθεσε μήνυση εναντίον των φερόμενων ως δραστών για ξυλοδαρμό υποκινούμενο από ρατσιστικά κίνητρα. Ωστόσο, η δίκη έχει αναβληθεί δύο φορές, με τους κατηγορουμένους να έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον της για ψευδή καταμήνυση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ενώ στον εξωτερικό χώρο των δικαστηρίων βρίσκονται φίλοι και άνθρωποι που υποστηρίζουν και συμπαραστέκονται στην Ήβη, ανάμεσα στους και μέλη συλλογικοτήτων, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει και πανό, όπως αναφέρει το flashnews.gr