Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας- Φωτορεπορτάζ του news.gr

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι συλληφθέντες από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα στο Κουκάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο άντρες 42 και 38 ετών αντίστοιχα και μία γυναίκα 36 ετών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα συνοδεία βαριά οπλισμένων αστυνομικών ενώ στο σημείο υπάρχουν αλληλέγγυοι που φωνάζουν συνθήματα για την απελευθέρωσή τους.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Την συμμετοχή των συλληφθέντων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στη γιάφκα στο Κουκάκι και σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα, σε σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες και ειδικότερα σε επιθέσεις με όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς τα τελευταία 7 χρόνια στην Αττική, εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε αξιόποινες πράξεις του κοινού Ποινικού Δικαίου ανά την επικράτεια.

Οι έρευνες εστιάζονται σε πολλά ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν στο σπίτι στα Πετράλωνα, καθώς και όλα τα ευρήματα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας από τις τέσσερις κατ' οίκον έρευνες στην Αττική.