Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Ξέχασαν τον φοιτητή μέσα στο λεωφορείο

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Ξέχασαν τον φοιτητή μέσα στο λεωφορείο

Θα έχει να το θυμάται αυτό το ταξίδι ο 21χρονος από τον Πύργο

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο γεγονός διαδραματίστηκε την περασμένη Πέμπτη στα ΚΤΕΛ Ηλείας, αφού νεαρός φοιτητής που επέβαινε σε υπεραστικό λεωφορείο όντας φανερά επηρεασμένος από την εξάντληση που του προκάλεσε το ταξίδι του με πλοίο και έπειτα λεωφορείο, αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να κλειδωθεί εντός αυτού –όπως προκύπτει από τα λεγόμενα της οικογένειας– και να υπάρξει μια μικρή αναστάτωση.

Το ξεκίνημα του λεωφορείου από την Αθήνα με προορισμό τον Πύργο έδειχνε πως θα αποτελέσει ακόμα ένα ταξίδι ρουτίνας όπως και αυτά που έχουν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή έμελλε να αλλάξει άρδην για τον φοιτητή τη στιγμή που θα έφθανε στον σταθμό των ΚΤΕΛ στον Πύργο, που ήταν και ο τελικός προορισμός.

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη από το νησί της Χίου, ο 21χρονος φοιτητής χρειάστηκε να ταξιδέψει πάνω από 13 ώρες προκειμένου να βρεθεί στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια να πάρει το λεωφορείο ώστε να έρθει στην Ηλεία και την οικογένειά του. Η πολύωρη αναμονή μέχρι να φτάσει στον προορισμό του αποτέλεσε τη βασική αιτία εξάντλησής του, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του υπεραστικού δρομολογίου Αθήνας-Πύργου να αποκοιμηθεί και να μην αντιληφθεί την άφιξη του λεωφορείου στο σταθμό των ΚΤΕΛ.

Εκεί προέκυψε και το πρόβλημα σύμφωνα με όσα ανέφερε η οικογένεια του 21χρονου, καθώς υποστήριξαν πως ο οδηγός του λεωφορείου αποβιβάστηκε από το όχημα του για να βοηθήσει τους επιβάτες να πάρουν τα πράγματά τους, δίχως πρώτα να ελέγξει αν πράγματι κατέβηκαν όλοι. Σύμφωνα με τη μητέρα του νεαρού, ο οδηγός φέρεται να κλείδωσε το λεωφορείο παρότι εντοπίστηκαν οι αποσκευές του παιδιού, οι οποίες οδηγήθηκαν στην αποθήκη.

Οι γονείς που ανέμεναν το γιο τους μετά το μακρύ του ταξίδι, παρατηρούσαν τους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου να εξέρχονται από τα ΚΤΕΛ και η ανησυχία τους που δεν έβλεπαν το γιο τους μεγάλο ολοένα και περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Έτσι, αποφάσισαν να εισέλθουν εντός του σταθμού προκειμένου να δουν τι έχει γίνει, ενώ παράλληλα η μητέρα καλούσε το γιο της στο κινητό του, όπως αναφέρει το patrisnews.

Αυτό αποτέλεσε και την αιτία να ξυπνήσει και να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί. Επιπλέον, οι γονείς υποστήριξαν πως εντόπισαν το γιο τους που τους χτύπησε το παράθυρο του λεωφορείου μόλις τους είδε και ακολούθως φώναξαν τους υπεύθυνους προκειμένου να μπορέσουν να του ανοίξουν. Ευτυχώς αυτό δεν άργησε να συμβεί, με την οικογένεια μετά το αίσιο τέλος της ιστορίας αυτής να επιστρέφει στο σπίτι της.