Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Πάτρα

Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν και λήστεψαν ηλικιωμένο στην Πάτρα

Το άτυχο θύμα βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο 12 ώρες αργότερα από την οικιακή βοηθό

Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν, λήστεψαν και άφησαν χτυπημένο έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα thebest.gr, οι δράστες μπήκαν στην οικεία του ηλικιωμένου μετά τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου, τον χτύπησαν και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Τον άτυχο άνδρα βρήκε σε κακή κατάσταση το πρωί της Κυριακής η οικιακή βοηθός, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος τελικά διεκομίστηκε στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματά του. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γιος τους θύματος, οι δράστες τον ακινητοποίησαν σε μια καρέκλα, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι και στα χέρια και απαιτούσαν να τους δώσει και άλλα χρήματα που είχε κρυμμένα στο σπίτι. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τίποτα περισσότερο και έτσι αποχώρησαν εγκαταλείποντας τον άνδρα ακινητοποιημένο και τραυματισμένο, μέχρι που τον βρήκε το επόμενο πρωί η γυναίκα που τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

Η Αστυνομία, με βάση τα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αναζητά τους δράστες.