Κακοκαιρία Ιανός: Τρεις νεκροί, δύο αγνοούμενοι και εικόνες βιβλικής καταστροφής

Κακοκαιρία Ιανός: Τρεις νεκροί, δύο αγνοούμενοι και εικόνες βιβλικής καταστροφής

Φονικός αποδείχθηκε ο μεσογειακός κυκλώνας αφήνοντας πίσω του μεγάλες ζημιές σε Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη - Δείτε φωτογραφίες

Τρεις νεκροί, δύο αγνοούμενοι και εικόνες βιβλικής καταστροφής είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την επέλαση της κακοκαιρίας Ιανός στα νησιά του Ιουνίου και την Θεσσαλία.

Ο μεσογειακός κυκλώνας άφησε τεράστιες καταστροφές και ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές, κατοικίες, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες. Το μεγαλύτερο πλήγμα έχει δεχτεί η Θεσσαλία και ιδιαιτέρως η Καρδίτσα, η οποία θρηνεί δύο νεκρούς, ενώ υπάρχουν και τρεις αγνοούμενοι, καθώς επίσης και η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος και η Ιθάκη.

Όσον αφορά στους νεκρούς, πρόκειται για έναν 63χρονο κτηνοτρόφο, τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες, καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της μία 86χρονη στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός κάτω από τα συντρίμια του σπιτιού του στην Καστανιά 62χρονος που αγνοούταν από χθες. Μέχρι στιγμής αγνοούνται τρία άτομα, μία 40χρονη που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι και ένας κτηνοτρόφος στο Μακρυχώρι Καρδίτσας και ένας ηλικιωμένος στην Καστανιά.

Μάλιστα, σήμερα Σάββατο εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της. Η Πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη φαρμακοποιό από το Μουζάκι Καρδίτσας η οποία αγνόησε τις υποδείξεις της αστυνομίας και χάθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ