Τα πρώτα παρατράγουδα με γονείς αρνητές της χρήσης μάσκας από μαθητές

Τα πρώτα παρατράγουδα με γονείς αρνητές της χρήσης μάσκας από μαθητές

Πατέρας στη Θεσσαλονίκη δήλωσε αποφασισμένος να χάσουν τα παιδιά του τη χρονιά

Τα πρώτα παρατράγουδα με γονείς που αντιδρούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, εμφανίσθηκαν στην πρεμιέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Στη Θεσσαλονίκη ένας γονέας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς γιατί πήρε την απόφαση αυτή, ενώ πρόκειται για θέμα δημόσιας υγείας εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, αμφισβήτησε ότι υπάρχει πανδημία, λέγοντας ότι «αν υπήρχε πανδημία, θα έπρεπε να σωριαζόμασταν όλοι κάτω». «Είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό, 9 χρονών παιδάκια να τα υποχρεώσουμε να φορέσουν μάσκα» συνέχισε με τα επιχειρήματά του.

«Τα παιδιά το πολύ-πολύ να μην πάνε έναν χρόνο σχολείο. Σε έναν χρόνο θα δούμε τα άλλα τα παιδάκια τι συμπτώματα θα έχουν» κατέληξε ο πατέρας των δύο παιδιών. Στην Πάτρα, τέσσερις γονείς ισάριθμων μαθητών αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα τα παιδιά τους, στα οποία δεν επιτράπηκε η είσοδος στο σχολείο. Αλλά και στην Αθήνα καταγράφηκαν κρούσματα με γονείς, που αρνήθηκαν να φορέσουν τα παιδιά τους μάσκα και τα πήραν στο σπίτι, χωρίς να παραστούν στον αγιασμό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό