Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 13 ετών

Βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 13 ετών

Ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό

Ποινή κάθειρξης 14 ετών και έξι μηνών επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στον 48χρονο, Ηρακλειώτη πατέρα ο οποίος βίαζε την κόρη του, από την ηλικία των 13 ετών.  Ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία, γενετήσια πράξη με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη επιστρέφοντας στη φυλακή.

Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 20 ετών και έξι για την κακοποίηση της ανήλικης κόρης του όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος που από την άνοιξη του 2017 βρισκόταν στη φυλακή είχε καταδικαστεί για βιασμό, αιμομιξία, αποπλάνηση και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται πως ο καταδικασθείς εκτός του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του για μεγάλο χρονικό διάστημα,  επιπλέον την απειλούσε και την ξυλοκοπούσε.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί, ο πατέρας είχε χωρίσει με τη μητέρα του κοριτσιού και πολύ συχνά έπαιρνε το παιδί από το σχολείο και το μετέφερε στο σπίτι του όπου το βίαζε.

Μάλιστα, το κορίτσι είχε νοσηλευτεί στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό, ωστόσο το αίτημα αυτό απορρίφθηκε ομόφωνα από την Έδρα.