Υπόθεση Folli Follie: Προφυλακίστηκαν Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Υπόθεση Folli Follie: Προφυλακίστηκαν Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Την απόφαση πήραν ανακριτής και εισαγγελέας μετά τις μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος και ο γιος του Τζώρτζης μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους για την υπόθεση της Folli Follie.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση των δυο κατηγορουμένων για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου, ήταν το μοναδικό μέλος της οικογένειας που παρέμεινε εκτός φυλακής καθώς μετά την απολογία της για τα  κακουργήματα της απάτης, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της χειραγώγησης αφέθηκε ελεύθερη.

Στην κυρία Κουτσολιούτσου, η οποία στο άκουσμα της απόφασης ότι προφυλακίστηκαν ο σύζυγος και ο γιος της ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε εγγυοδοσία που φτάνει τις 100.000 ευρώ. Επιπλέον, στην  κατηγορούμενη επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δυο φορές το μήνα. 

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος φορώντας χειροπέδες και ο πατέρας του Δημήτρης υποβασταζόμενος βγήκαν από το κτίριο 10, όπου στεγάζεται το ανακριτικό γραφείο και οδηγήθηκαν στην κλούβα της αστυνομίας.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων διήρκησαν περίπου εννέα ώρες με τον ιδρυτή της Folli Follie, Δημήτρη Κουτσολιούτσο να παραμένει στο γραφείο της ανακρίτριας τις τέσσερις από αυτές κατά τη διάρκεια των οποίων δέχτηκε  «βροχή» ερωτήσεων για την υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ κατέθεσαν πολυσέλιδα υπομνήματα με τις θέσεις τους.