Κάθειρξη 14 ετών σε 48χρονο για τον βιασμό της 13χρονης κόρης του

Κάθειρξη 14 ετών σε 48χρονο για τον βιασμό της 13χρονης κόρης του

Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και από το Εφετείο - Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή

Ομόφωνα ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο 48χρονος πατέρας από το Ηράκλειο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Ηρακλείου, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης του επέβαλε ποινή κάθειρξης 14 ετών και έξι μηνών και έτσι θα επιστρέψει στη φυλακή, παρ’ ότι και τώρα επέμεινε στην αθωότητα του. Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί φυλάκιση 20 ετών.

Ο 48χρονος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία, γενετήσια πράξη με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη. Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών κατηγορείται ότι ξεκίνησε να κακοποιεί την κόρη του από την ηλικία των 13 ετών, όταν έχοντας χωρίσει από τη σύζυγό του, έπαιρνε συχνά το παιδί στο σπίτι του.

Η ανήλικη, όπως αναφέρεται, κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά από αυτήν τη νοσηρή κατάσταση και χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2017, οπότε και η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου.