Κορονοϊός: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά λόγω πολλών κρουσμάτων

Κορονοϊός: Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά λόγω πολλών κρουσμάτων

Αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εργαζομένων πέραν όσων βρέθηκαν θετικοί

Διέκοψε τη λειτουργία της η κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα Covid -19, στο προσωπικό της.

«Η εταιρεία, η οποία σημειωτέον τηρούσε όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19, μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων σε 11 εργαζομένους της περιοχής Κιλκίς, έλαβε άμεσα όλα τα νόμιμα μέτρα, ενημερώνοντας τις συναρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και επιπλέον άμεσα μέτρα με δικά μας έξοδα, και μέχρι νεωτέρας, διέκοψε την λειτουργία της, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και του προσωπικού της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκαν θετικοί στον κοροναϊό 46 εργαζόμενοι στη μονάδα επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εργαζομένων, καθώς την δεδομένη χρονική στιγμή που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στο εργοστάσιο απασχολούνταν 150 άτομα.

Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους ήταν εποχικοί που μετακινούνται μαζικά με λεωφορεία στους νομούς Κιλκίς, Ημαθίας, Πιερίας και Θεσσαλονίκης.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό