Τραγικός θάνατος 26χρονου σε τροχαίο με νταλίκα στην Ηλεία

Τραγικός θάνατος 26χρονου σε τροχαίο με νταλίκα στην Ηλεία

Ανασύρθηκε νεκρός από διασώστες της Πυροσβεστικής μέσα από ένα σωρό παλιοσίδερα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 26χρονος από τον Πύργο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε με νταλίκα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, ηταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση, που το αυτοκίνητο του θύματος έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ πολλά κομμάτια του διασκορπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση. Άμεσα έφτασαν στην περιοχή του συμβάντος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, που αφού απεγκλώβισαν το θύμα, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου.

Ωστόσο ήταν αργά, καθώς όπως εκτιμάται, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι δε διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νέο. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο 26χρονος είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπέρασεις έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στην νταλίκα, που είχε κατεύθυνση προς Πάτρα.

Όπως τόνισε ο σοκαρισμένος οδηγός της νταλίκας, είδε το όχημα να έρχεται κατά πάνω του και προσπάθησε να το αποφύγει, βγαίνοντας εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε έναν στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και κατέστρεψε. Παρόλα αυτά η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε με τον οδηγό του Ι.Χ. να εγκλωβίζεται μέσα στο όχημα.