Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε κατάστημα στη Ρόδο για υπεράριθμους πελάτες

Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε κατάστημα στη Ρόδο για υπεράριθμους πελάτες

Βεβαιώθηκαν 41 πρόστιμα των 150 ευρώ έκαστο για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση αποστάσεων

Συνολικά 41 παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τις 28 έως τις 30 Αυγούστου στο Νότιο Αιγαίο, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Στη Ρόδο «σφραγίστηκε» για δεκαπέντε ημέρες κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επειδή διαπιστώθηκε πως σε αυτό υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, προχθές το απόγευμα αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημα και εντόπισαν περισσότερους πελάτες από αυτούς που επιτρέπονται βάσει των μέτρων που ισχύουν για τον κοροναϊό.

Έτσι σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε και η αναστολή της λειτουργίας του για χρονικό διάστημα 15 ημερών. Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης, αυτές ανέρχονται συνολικά σε 41 σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό