Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Διακοπή της κυκλοφορίας από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης

Σε ισχύ τίθενται από αύριο και έως την Πέμπτη προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ημαθία και την Πιερία.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Επίσης για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα: στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια, στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.