Δεύτερη ημέρα μάχης με τις φλόγες στην Άνω Καλλιθέα της Πάτρας

Δεύτερη ημέρα μάχης με τις φλόγες στην Άνω Καλλιθέα της Πάτρας

Τα μέτωπα σε Παραδείσι και Τρίκορφο

Αμετάβλητη παραμένει για δεύτερη κατά σειρά ημέρα η κατάσταση στο μέτωπο της φωτιάς στην Άνω Καλλιθέα της Πάτρας, όπου με το πρώτο φως της ημέρας οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια να το θέσουν υπό έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι η φωτιά έχει μετά από προσπάθεια 24 περίπου ωρών οριοθετηθεί, αλλά εξακολουθούσε όλη τη νύχτα να καίει ότι έβρισκε στο πέρασμα της, ενώ και σε σημεία όπου είχε επιτευχθεί η κατάσβεση υπήρξαν αναζωπυρώσεις όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αποφασίσουν κατά πόσο θα ζητηθεί και σήμερα η ενίσχυση από αέρος, ενώ στην καλύτερη περίπτωση ίσως  γίνουν  ρίψεις μόνο για διαβροχή από πετζετέλ.

Τα μέτωπα σε Παραδείσι και Τρίκορφο

Εξίσου αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στις δύο άλλες εστίες που εκδηλώθηκαν χθες την περιοχή Παραδείσι  και στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να παραμένουν στο σημείο και με το πρώτο φως της ημέρας να συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης . Και  στις δύο αυτές εστίες θα κριθεί κατά πόσο ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες θα ζητηθεί η ενίσχυση των Δυνάμεων με εναέρια μέσα