Παπαγγελόπουλος: «Απειλητικό μήνυμα η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη»

Παπαγγελόπουλος: «Απειλητικό μήνυμα η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη»

«Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά»

«Απειλητικό μήνυμα, από τεράστια συμφέροντα», θεωρεί τη διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σύμφωνα με τις «Δικογραφίες».

Ο πρώην υπουργός, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη Βουλή, για οκτώ αδικήματα, με συγκατηγορούμενη και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, δήλωσε:
«Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλουν μνα μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή».

Ελένη Τουλουπάκη: «Έχω γίνει ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος, το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν»

«Έχω γίνει ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος, το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν».

Είναι τα πρώτα λόγια της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την περίεργη διάρρηξη στο σπίτι της, από όπου - όπως φαίνεται μέχρι στιγμής - οι άγνωστοι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές ή αντικείμενα αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο, ψάχνοντας κάτι.

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς ενημερώθηκε για τη διάρρηξη και επιστρέφει από τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη.

Το dikografies.blogspot.com επικοινώνησε με την κ. Τουλουπάκη η οποία ήταν εξαιρετικά ανήσυχη, για το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη  εικόνα, για την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της, μετά από τη διάρρηξη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κ. Τουλουπάκη στις «Δικογραφίες» ενημερώθηκε για τη διάρρηξη από την οικιακή της βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί - πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι, άμα τη επιστροφή της Εισαγγελέως από την Κρήτη.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρυσε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα.

Σύμφωνα με τα λόγια της κ. Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.