Λουκέτο σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου: Δεν είχαν κόψει αποδείξεις 6.600 ευρώ

Λουκέτο σε γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου: Δεν είχαν κόψει αποδείξεις 6.600 ευρώ

Η έφοδος των ελεγκτών πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν το κλείσιμο

Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο πρώτο εστιατόριο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο δεύτερο εστιατόριο δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.

Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα πηγές της ΑΑΔΕ και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η έφοδος των ελεγκτών γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα (λόγω του τοπικού lockdown για τον κορονοϊό). Πρόκειται, δηλαδή, για ώρα, που ουδείς περιμένει ελεγκτές όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...