Ελεύθερος αφέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ- Aνατροπή στην υπόθεση του επεισοδίου του στη Μύκονο

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ- Aνατροπή στην υπόθεση του επεισοδίου του στη Μύκονο

Κάποιος από την παρέα των συμπατριωτών του φέρεται να επιτέθηκε στην αδελφή του με αιχμηρό αντικείμενο

Ελεύθερος σύμφωνα με πληροφορίες του mykonosvoice.gr αφέθηκε πριν λίγα λεπτά από την εισαγγελία της Σύρου ο Χάρι Μαγκουάιρ που συνελήφθη στη Μύκονο μετά από επεισόδιο έξω από μπαρ. Από τον εισαγγελέα, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πληροφορίες του ίδιου Μέσου, αναφέρουν ότι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουναιντεντ φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα καθώς δεκάδες είναι τα ΜΜΕ που βρίσκονται στη Σύρο αυτή την ώρα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας μπήκε στον καβγά όταν από την παρέα των συμπατριωτών του κάποιος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην αδερφή του και την χαράκωσε.

Μετά την επέμβαση των αστυνομικών και ενώ οδηγήθηκε στο τμήμα, ο Μαγκουάιρ -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA- ρώτησε ποιο θα έπρεπε να είναι το ποσό (πέναλτι) που θα έπρεπε να πληρώσει, όπως συμβαίνει στην Αγγλία σε ανάλογα περιστατικά. Το γεγονός αυτό θεωρήθηκε ως απόπειρα χρηματισμού αστυνομικών και οδήγησε σε περαιτέρω εμπλοκή.

Με ιδιωτικό αεροσκάφος, έφτασε στη Σύρο ο πατέρας του, ένας δικηγόρος της ομάδας και δύο ατζέντηδες ενώ ο παίκτης εκπροσωπείται και από τρεις Έλληνες νομικούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...