Με ροζ κοκαΐνη πιάστηκε το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα στο πάρτι των 400 ατόμων στη Μύκονο

Με ροζ κοκαΐνη πιάστηκε το ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα στο πάρτι των 400 ατόμων στη Μύκονο

Πώς το drone της αστυνομίας «οδήγησε» τις Αρχές στη βίλα της Φτελιάς

Νέα στοιχεία για το περιβόητο πάρτι στη Μύκονο, με τη συμμετοχή 400 ατόμων, όπου ένα ζευγάρι με κοροναϊό, έσπασε την καραντίνα, έρχονται στη δημοσιότητα μετά το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το κανάλι, όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Τότε η αστυνομία σήκωσε drone εντοπίζοντας το πάρτι και άμεσα έσπευσε στο σημείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι των τουριστών, το οποίο είχε στην κατοχή του μεθαμφεταμίνες και ροζ κοκαΐνη, η οποία χρησιμοποιείται σε sex πάρτι.

Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε ότι το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνα της Μυκόνου, έχοντας παραβιάσει τον περιορισμό.

Ο ΑΝΤ1 ανέφερε ότι το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κοροναϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...