Καιρός: Συννεφιά και 36° Κελσίου σήμερα

Στους 36° Κελσίου θα ανέβει το θερμόμετρο σήμερα όμως στα ηπειρωτικά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές, ακόμη και καταιγίδες.

Ειδικότερα,

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, η ΕΜΥ προβλέπει:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα στα ορεινά . άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το βράδυ στο βορειοανατολικά Ιονίου νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως τα ορεινά. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. βαθμιαία στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.