Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: «Η γυναίκα φώναζε θα με σκοτώσει»

Επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα: «Η γυναίκα φώναζε θα με σκοτώσει»

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τραγικό συμβάν

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες πληροφορίες για την επίθεση με τσεκούρι στην Καλλιθέα το βράδυ της Δευτέρας.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν η 55χρονη ζήτησε διαζύγιο από τον 67χρονο άνδρα ο οποίος «θόλωσε», άρπαξε ένα τσεκούρι και άρχισε να την κυνηγά και να την χτυπά.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα ανέβαινε τρέχοντας την οδό Σαπφούς και φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει» και από πίσω ακολουθούσε ο άντρας με το τσεκούρι.

Η γυναίκα αιμορραγούσε ενώ έτρεχε στα στενά. Εκείνος σε κατάσταση αμόκ την κυνηγούσε. Οι κάτοικοι έντρομοι άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους και βγήκαν στον δρόμο για να αφοπλίσουν τον άντρα.

«Έχω ένα στυλιάρι, το πήρα και βγήκα έξω. Βλέπω έναν τύπο να έχει μια γυναίκα κάτω και στην κυριολεξία να την πετσοκόβει» είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, περικύκλωσαν τον άνδρα και του ζήτησαν να αφήσει κάτω το τσεκούρι. «Τη στιγμή εκείνη έδωσε και δύο τσεκουριές στο κεφάλι του. Ανατριχιαστικό».

Εκείνη τη στιγμή, ο Σπύρος, κάτοικος της περιοχής, βρήκε την ευκαιρία και τον αφόπλισε. «Κρατάει το τσεκούρι. Βρίσκω τη σωστή γωνία και του έδωσα μια στο χέρι με το στυλιάρι και έπεσε το τσεκούρι. Από εκεί και πέρα ανέλαβε η αστυνομία τα υπόλοιπα».

Οι εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού δεν είχαν πάρει ποτέ τέτοια τροπή. Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.