Κορονοϊός: «Τσουχτερά» πρόστιμα για γαμήλια γλέντια στην Ξάνθη

Κορονοϊός: «Τσουχτερά» πρόστιμα για γαμήλια γλέντια στην Ξάνθη

Καταγράφηκαν δύο περιπτώσεις συνωστισμού στην ορεινή περιοχή

Δύο «τσουχτερά» πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ επέβαλε η Αστυνομία σε διοργανωτές γαμήλιων γλεντιών σε χωριά της ορεινής Ξάνθης, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xantinea.gr, η πρώτη «καμπάνα» αφορά στον οικισμό του Εχίνου, ο οποίος είχε τεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καθεστώς ολικής καραντίνας, όπου η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο άνω των 15.000 ευρώ σε διοργανωτή γάμου, συγγενικό πρόσωπο των νεόνυμφων, καθώς διαπιστώθηκε, πως στο γλέντι βρίσκονταν επιπλέον 100 άτομα από το επιτρεπόμενο όριο.

Στη δεύτερη περίπτωση που απασχόλησε τις Αστυνομικές Αρχές της Ξάνθης, βεβαιώθηκε και νέο πρόστιμο για γαμήλιο γλέντι στην ορεινή ζώνη πάλι, για αντίστοιχες παραβάσεις. Συνολικά πρόκειται για τσουχτερά πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ τα οποία καλούνται πλέον να πληρώσουν οι διοργανωτές των γαμήλιων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αντίστοιχες εικόνες με τη συμμετοχή δεκάδων και εκατοντάδων πολιτών σε γάμους και γλέντια έχουν λάβει χώρα ευρύτερα σε διάφορες περιοχές της ορεινής Ξάνθης, σε οικισμούς μέσα στην πόλη όπου κατοικούν Ρομά, αλλά και στο Δροσερό και έχουν προκαλέσει αρνητικά σχόλια και προβληματισμό. Μάλιστα, η ιστοσελίδα δημοσιεύει βίντεο με ξέφρενα πάρτυ και απίστευτους συνωστισμούς σε γάμους και γλέντια στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό