Συνελήφθη ο ληστής των σούπερ μάρκετ σε Βοιωτία και Εύβοια

Συνελήφθη ο ληστής των σούπερ μάρκετ σε Βοιωτία και Εύβοια

Ο δράστης είχε διαπράξει συνολικά εννέα ληστείες με λεία 9.000 ευρώ

Συνελήφθη ο δράστης ληστειών σε σούπερ μάρκετ σε Εύβοια και Βοιωτία, μετά από διάπραξη ένοπλης ληστείας χθες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή της Αττικής, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε, ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει οκτώ ακόμη ένοπλες ληστείες, κυρίως σε σούπερ μάρκετ περιοχών της Βοιωτίας και της Εύβοιας. Η λεία που αποκόμισε υπερβαίνει τα 9.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της δράσης του φορούσε κράνος μοτοσικλέτας ή καπέλο τύπου τζόκεϊ και ιατρική μάσκα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν πιστόλι τύπου replica, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ηρωίνη, κοκαΐνη, κινητό τηλέφωνο, καθώς και ενδύματα και υποδήματα που φορούσε κατά την διάπραξη των ληστειών

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για διάπραξη κλοπής. Από τις αρχές εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.