Τρεις λουόμενοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα

Τρεις λουόμενοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα

Ανασύρθηκαν νεκροί σε Γύθειο, Βόλο και Φθιώτιδα

Άλλοι τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους σήμερα απολαμβάνοντας το τελευταίο -όπως αποδείχθηκε- μπάνιο στη θάλασσα.

Ειδικότερα, στην θαλάσσια περιοχή Συκίτσα Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 58χρονος. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Στην θαλάσσια περιοχή Αλυκών του Δήμου Βόλου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας 73χρονος, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από την παραλία Γλύφας Φθιώτιδας 78χρονη. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Γλύφας του Λιμεναρχείου Στυλίδας.