Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στη Μύκονο

Βρέθηκε σε βαλίτσα που ανήκει σε 38χρονο σεσημασμένο αλλοδαπό για υποθέσεις ναρκωτικών

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 4.223 γραμμαρίων προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και σχετικής έρευνας, εντοπίστηκε σε αποθήκη ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Μυκόνου, μια βαλίτσα ταξιδίου, η οποία περιείχε τέσσερις αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες με την ανωτέρω περιγραφείσα ποσότητα. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε, ότι η βαλίτσα ανήκε σε 38χρονο αλλοδαπό, μέλος εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο και εξαρθρώθηκε την 30/07/2020, στο πλαίσιο συνεργασίας του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Για τα στελέχη του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, η παρούσα κατάσχεση αποτελεί το τρίτο κατά σειρά πλήγμα κατά της πενταμελούς εγκληματικής οργάνωσης, καθώς η σύλληψη από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 28χρονου αλλοδαπού, για κατοχή και μεταφορά 1.348 gr κοκαΐνης την 03-06-2020 στη Μύκονο, αποτέλεσε το έναυσμα για την αποδόμησή της.

1
σχόλιο
  1. avatar MANHATTANITE

    So?I Marijuana INE PIO akindini ke apo to tsigaro KE SHEDON se oles TIS hores INE nomimi i HRISI tis.stin opisthodromiki,THRISKOLIPTI,VALKANOMESOANATOLITIKI elada AKOMA ehoun taboo me tin marijuana ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...