Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζεύγους και του γιου τους στη Βέροια

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζεύγους και του γιου τους στη Βέροια

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν έξι άνδρες

Στην εξιχνίαση ληστείας που σημειώθηκε σε χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, τον περσινό Ιανουάριο, όταν κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι ζεύγους ηλικιωμένων, τους οποίους απείλησαν και χτύπησαν τον 46χρονο γιο τους αρπάζοντας 50 ευρώ, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν έξι άνδρες, εκ των οποίων δύο κρατούνται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού για άλλη υπόθεση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, οι ληστές παραβίασαν με λοστό την είσοδο της μονοκατοικίας, την ώρα που τα θύματά τους κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, αφού άσκησαν βία εναντίον του γιου και απείλησαν τους γονείς του, έψαξαν το σπίτι, απ' όπου αφαίρεσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και μία τραπεζική κάρτα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο όχημα, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο αργότερα σε αγροτική περιοχή, παραδίδοντάς το στις φλόγες προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Βέροιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...