Πυρκαγιά στο Μάτι: Στις 17 Σεπτεμβρίου η απολογία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς

Πυρκαγιά στο Μάτι: Στις 17 Σεπτεμβρίου η απολογία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς

«Θα δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση»

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 θα περάσει και πάλι το κατώφλι του ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

«Θα δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο, προφανώς υπάρχουν για τον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Μπουρνούς, κατά την έξοδο του από το ανακριτικό γραφείο, και αναφερόμενος στις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση συμπλήρωσε πως πρόκειται για πράγματα τα οποία έχουν πει από την αρχή.

«Πρέπει όλοι να περιμένουμε να πάρουμε τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Υπάρχει καταιγισμός στοιχείων» σημείωσε προσθέτοντας πως ο ίδιος  «δεν θα κάνει ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα».