Νεκρός 41χρονος υποβρύχιος αλιέας σε θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας

Νεκρός 41χρονος υποβρύχιος αλιέας σε θαλάσσια περιοχή της Κορινθίας

Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας

Νεκρός βρέθηκε μετά από αναζητήσεις του Λιμενικού Σώματος ένας 41χρονος υποβρύχιος αλιέας ο οποίος αγνοούταν από το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, οι Λιμενικές Αρχές Κορίνθου, Ισθμίων, Παλαιάς Επιδαύρου και Αγίων Θεοδώρων ενημερώθηκαν από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος για περιστατικό αγνοούμενου 41χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Κάτω Αλμυρής- Σιδερώνα, δυτικά του Σαρωνικού Κόλπου στην Κορινθία.

Ἀμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη, ένα αεροσκάφος, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, δύο περιπολικά οχήματα και ένα επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος. Ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματα στη θαλάσσια περιοχή Όρμος Σιδερώνα.

Στη συνέχεια ο 41χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίων του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.