Κατέληξε ο περιπτεράς που μαχαιρώθηκε από ληστή στην Αταλάντη

Κατέληξε ο περιπτεράς που μαχαιρώθηκε από ληστή στην Αταλάντη

Μετά από 22 ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου Λαμίας

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 66χρονος περιπτεράς από την Αταλάντη στη μάχη που έδινε για τη ζωή του 22 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, βαρύτατα τραυματισμένος από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 31χρονο ληστή.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, οι μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη που του κατάφερε ο Αλβανός δράστης, τον έφεραν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ και παρά την αρχική σταθεροποίηση, τα διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε, επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Κυριακής.

Την ίδια ώρα ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Κορυδαλλού, έχοντας υποστηρίξει, ότι όλα έγιναν εξαιτίας της κακιάς στιγμής. Η υπεράσπισή του βασίστηκε στα σημεία της μεταμέλειας και της μεγάλης μέθης, ωστόσο η εν γένει στάση του δεν αφήνει περιθώρια για ελαφρυντικά.

Μαζί του κουβαλούσε φονικό μαχαίρι 38 εκατοστών με μήκους λάμας 25 εκατοστών με το οποίο, κατά δήλωσή του, έσφαζε γουρούνια και μεγάλα ζώα. Επιπλέον παρά το βαρύ μεθύσι του, όπως ισχυρίζεται, είχε φροντίσει να εξαφανιστεί αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του και να αναζητήσει καταφύγιο στα βουνά, ενώ δύο μέρες αργότερα ανακατεύτηκε με εργάτες γης στην ορεινή Άγναντη, όπου και συνελήφθη μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...