Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 56χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση η 67χρονη

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 56χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση η 67χρονη

Σε χειρουργικές επεμβάσεις υποβάλλονται τα δύο από τα τρία θύματα - Προφυλακιστέος ο δράστης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε χτες με τσεκούρι 45χρονος στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο 56χρονος υποβλήθηκε σήμερα σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι. Κατά την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών αντίστοιχα, που επίσης νοσηλεύονται στο Παπανικολάου. Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό.

Η 67χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ ΜΕΘ του Παπανικολάου. Η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Νωρίτερα, ο 45χρονος δράστης κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακιστέος. Ο δράστης δεν ανέφερε το παραμικρό για τις πράξεις του, ενώ την ίδια στάση κράτησε κατά την κράτηση του και στο αστυνομικό μέγαρο. Σύμφωνα με την αστυνομία θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.