Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: «Ήθελε να σκοτώσει ο δράστης» αναφέρουν μαρτυρίες

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: «Ήθελε να σκοτώσει ο δράστης» αναφέρουν μαρτυρίες

Πώς περιγράφει υπάλληλος της ΔΟΥ την στιγμή της πρωτοφανούς επίθεσης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρεις για την εγκληματική επίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης από έναν 45χρονο, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων οι τρείς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο πρόεδρος εφοριακών Δυτικής Μακεδονία, κ. Ηλίας Ζουμπούλης, ο οποίος τόνισε πως ο δράστης ήθελε να σκοτώσει: «Οι πληροφορίες λένε ότι ήθελε να σκοτώσει. Σίγουρα θα πάρουμε τα μέτρα μας»

Στο ρεπορτάζ φιλοξενείται μαρτυρία υπαλλήλου της ΔΟΥ που περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης: «Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη ένα μικρό σακίδιο, έβγαλε το τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο. Μετά στόχος του ήταν να χτυπήσει τη Δώρα. Στο τέλος και όταν όλοι φώναζαν και έτρεχαν δεξιά και αριστερά πανικόβλητοι, αυτός είπε " τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε".

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονται οι τρεις σοβαρότερα τραυματίες και τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε εξέλιξη είναι το χειρουργείο του 56χρονου, ο οποίος φέρει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Η 66χρονη έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εξετάζεται από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και οφθαλμίατρους.

Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.