Θρίλερ στα Τρίκαλα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή και οι συνομιλίες της 16χρονης θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή και οι συνομιλίες της 16χρονης θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Ο δικηγόρος της οικογένειας αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ενώ κάνει λόγο και για πιθανότητα εμπλοκής τρίτων προσώπων

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις αιτίες θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα στο λόφο του Προφήτη Ηλία, καθώς όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά. Μπορεί οι πρώτες ενδείξεις να μιλούν για αυτοκτονία, ωστόσο η οικογένεια επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Η αδελφή του θύματος κατέθεσε πως η 16χρονη είχε ραντεβού το μοιραίο βράδυ με έναν 26χρονο αστυνομικό και στο MEGA μίλησε η ξαδέλφη της, η οποία την συνόδευσε σε εκείνη τη συνάντηση:

«Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, και του είπε ότι “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», ανέφερε η κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την κατάθεση του 26χρονου αστυνομικού, με τον οποιό φέρεται να συναντήθηκε η 16χρονη πριν από τον θάνατό της δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Την Παρασκευή αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή και του εμπειρογνώμονα που όρισε η οικογένεια ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών, έχουν μπει οι τηλεφωνικές συνομιλίες της 16χρονης και μια καταγγελία για ξυλοδαρμό που υπέστη η ίδια πριν από 10 ημέρες.

Δικηγόρος οικογένειας: Πιθανώς να εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, κ. Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε ότι είναι ανοικτά πολλά ενδεχόμενα ενώ πιθανώς να εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα.

«Η οικογένεια υπομένει το ότι δεν μπορεί να θάψει το παιδί της και δεν έχει μάθει ακόμη και τα ακριβή αίτια του θανάτου. Έρχονται σωρηδόν πληροφορίες για τα δεδομένα. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα, πιθανώς να εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Καταλυτικής σημασία θα είναι και η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο και θα ρίξει “φως” στα αίτια του θανάτου.

Έχουμε ζητήσει αύριο από τον δικό μας τεχνικό σύμβουλο να διενεργήσει έρευνα και για σωματικά υγρά ώστε να διακριβωθεί αν υπήρξε σωματική επαφή. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Είναι παρακινδυνευμένο να στοχοποιήσουμε κάποιον άνθρωπο, όμως και από την άλλη πλευρά οι έρευνες θα πρέπει να κατευθυνθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης».