Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ο 45χρονος – Δείτε βίντεο

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ο 45χρονος – Δείτε βίντεο

Σε σοβαρή κατάσταση τρεις από τους τραυματίες

Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης.

Ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων στο kozanilife.gr, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην Εφορία Κοζάνης.

Στο μεταξύ, την απερίφραστη καταδίκη για τη σημερινή αποτρόπαια και βίαιη, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση πολίτη σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης την ώρα της εργασίας τους, εξέφρασε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει ήδη επικοινωνήσει για το περιστατικό με τον διοικητή του Μαμάτσειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κοζάνης και με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης της ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος έχει μεταβεί στην περιοχή.

Όπως επισημάνθηκε από το υπουργείο, η πολιτεία στέκεται στο πλευρό των θυμάτων της επίθεσης και θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Δείτε βίντεο του kozanilife.gr τόσο από τη σύλληψη του δράστη όσο και από τη μεταφορά των τραυματιών: