Θρίλερ στα Τρίκαλα: Συγκλονίζει η δίδυμη αδελφή της 16χρονης – «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Συγκλονίζει η δίδυμη αδελφή της 16χρονης – «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

«Παγώσαμε όταν βρήκαμε νεκρό το κορίτσι»

Συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί η υπόθεση της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα μπροστά από εκκλησάκι και έφερε μώλωπες στο κορμί της.

Οι Αρχές εξετάζουν έναν άντρα που θεωρείται το πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση και έχει τις απαντήσεις για το τραγικό τέλος. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του ειναι νεκρή.

Η 16χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης. Η μητέρα της και η δίδυμη αδερφή της άρχισαν να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Μετά από πολλές ώρες το κορίτσι απάντησε σε μόνο και μια κλήση, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της. «Σήκωσε το τηλέφωνο η Μαρία κλαμένη και μου λέει "Χριστίνα σε αγαπάω και να προσέχεις" και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω» είπε η αδερφή της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 16χρονης ζητά να βρεθεί η αλήθεια. «Θέλω μόνο να βρεθεί η αλήθεια, τίποτα άλλο. Μου σκότωσαν το λουλούδι».

Δείτε το βίντεο στο 37:40:

«Παγώσαμε όταν βρήκαμε νεκρό το κορίτσι»

Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στις 7 το πρωί από περιπατητή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή.

«Είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα, δεν βλέπαμε πρόσωπο. Παγώσαμε, λέω παιδιά ούτε κουνιέται ούτε σαλεύει» είπε υπάλληλος καθαριότηατς του δήμου Τρικάλων.

Η συνάντηση με 27χρονο πριν το τραγικό τέλος

Οι Αρχές ερευνούν λεπτό λεπτό τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο του κοριτσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Η οικογένεια της 16χρονης μιλάει για φόνο

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η οικογένεια του κοριτσιού απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και μιλάει για δολοφονία αυτού. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για νεαρό άτομο (26-27ετών) με το οποίο ήταν μαζί μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει στο πτώμα του κοριτσιού και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Δημήτρης Σαμαρτζής αναμένεται να ζητήσει αύριο το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.