Θρίλερ στα Τρίκαλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της 16χρονης

Θρίλερ στα Τρίκαλα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της 16χρονης

Τι κατέγραψε η ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Απομακρύνεται σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα trikalavoice.gr το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε βάρος της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα.

Στο χώρο γύρω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία όπου βρέθηκε η άτυχη 16χρονη και όπου εκτελούνται έργα αποκατάστασης αυτόν τον καιρό, βρέθηκαν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη και Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας. Εξέτασαν το πτώμα της 16χρονης και το χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο θάνατος της αποδίδεται σε πτώση, πιθανότατα από το καμπαναριό. Φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή, η οποία θα διενεργηθεί το απόγευμα στη Λάρισα.

Η 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, ζούσε με την οικογένειά της στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Είχε μάλιστα και μια δίδυμη αδελφή και λόγω αυτού του γεγονότος υπήρξαν και διαφορετικές εκδοχές, για το που εθεάθη χθες βράδυ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντως, φέρεται να έφυγε τα ξημερώματα από το σπίτι της και να κατευθύνθηκε προς άγνωστο σημείο για να καταλήξει στο λόφο του Προφήτη Ηλία.