Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Δ. Παπαδημούλης για «συκοφαντικό tweet» 

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Δ. Παπαδημούλης για «συκοφαντικό tweet» 

Τι ανέφερε η επίμαχη ανάρτηση υποψήφιας με τη ΝΔ

Στην δικαιοσύνη προσέφυγε ο ευρωβουλευτής Δ. Παπαδημούλης ζητώντας να διωχθεί το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης η υποψήφια με τη Ν. Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ο κ. Παπαδημούλης κατέθεσε μήνυση σε βάρος της κ. Λατινοπούλου με αφορμή  ένα tweet στην προσωπική της σελίδα, στις 13 Ιουνίου, όπου ανέφερε: «Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακριά από την πολιτική είναι ότι οι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη και πολλούς άλλους, πως μπήκαν «ξυπόλητοι» στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες , με κάποιον τρόπο #Παπαδημούπολη»

Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιεί η κ. Λατινοπούλου τον ταυτίζει με πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για οικονομικά αδικήματα, ενώ η αλήθεια είναι πως  η διαφάνεια της περιουσίας του όσο και της οικογένειας του, είναι ανελλιπής από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του πορείας μέχρι και σήμερα. «Οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, έγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητας μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου» καταλήγει ο Δ. Παπαδημούλης.