Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοούνται άλλοι τέσσερις άνθρωποι ανοιχτά της Κισάμου

Θρίλερ στην Κρήτη: Αγνοούνται άλλοι τέσσερις άνθρωποι ανοιχτά της Κισάμου

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού, βορειοδυτικά της Κρήτης, ανοιχτά της Κισάμου, στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου της Σπάθας.

Οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα αφορούν την προσπάθεια εντοπισμού τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται και οι οποίοι πρόκειται για συνεπιβάτες του 25χρονου Λίβυου που διεσώθη χτες το βράδυ στην περιοχή από τη Λιμενική Αρχή Χανίων όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διασωθεντας στις λιμενικές αρχές , ο ίδιος και άλλοι τέσσερις συνεπιβάτες (τρεις Τυνήσιοι και ένας ακόμα Λίβυος), πιθανώς μετανάστες, έπλεαν με λέμβο αγνώστων στοιχείων, από την Τυνησία με προορισμό την Ιταλία. Για άγνωστη αιτία, πιθανώς λόγω καιρικών συνθηκών, η λέμβος αναποδογύρισε με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα και αφού, όπως λένε οι πληροφορίες, η λέμβος έχασε τον προσανατολισμό της.

Ο ένας εξ αυτών βρέθηκε χτες το βράδυ και οι τέσσερις αγνοούνται, με την αναζήτησή τους να συνεχίζεται από τις Λιμενικές Αρχές Χανίων και Κισάμου, από ένα περιπολικό του λιμενικού, ενώ συνδράμουν ιδιωτικά μέσα και δύο αλιευτικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν επίσης ότι η λέμβος έχει βυθιστεί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...