Ένταση με μολότοφ και δακρυγόνα στο Σύνταγμα

Ένταση με μολότοφ και δακρυγόνα στο Σύνταγμα

Ομάδα περίπου 150 ατόμων άρχισε να πετά μολότοφ στα ΜΑΤ που απάντησαν με χρήση χημικών- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του news.gr

Ένταση και επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν ότι μία ομάδα περίπου 100-150 ατόμων σύμφωνα με τον τ/σ ΣΚΑΙ αποσπάστηκε από τη συγκέντρωση των διαδηλωτών την ώρα που οι ομιλητές εκφωνούσαν τους λόγους τους και άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που βρισκόταν επί της λεωφόρου Βασ. Σοφίας, μπροστά από τα ανθοπωλεία, έξω από το Κοινοβούλιο.

Η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών, με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να αρχίσουν να υποχωρούν προς την λεωφόρο Αμαλίας και την Φιλελλήνων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του news.gr από τα επεισόδια:


Στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούσαν συλλαλητήριο εργατικά σωματεία, συνδικάτα, ομοσπονδίες που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ. Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποίησαν το ΕΚΑ, η ΑΔΕΔΥ, εργατικά σωματεία και φορείς και οργανώσεις της Αριστεράς, στο οποίο συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή πραγματοποίησαν φοιτητικοί σύλλογοι, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε φωτογραφίες του news.gr από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα:

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος