Το τελευταίο μπάνιο για τρεις ηλικιωμένες σε Αττική και Αχαΐα

Το τελευταίο μπάνιο για τρεις ηλικιωμένες σε Αττική και Αχαΐα

Ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα

Τρεις ηλικιωμένες ανασύρθηκαν νεκρές από την θάλασσα σήμερα σε Αρτέμιδα Αττικής, Κάτω Αχαία και Πόρτο Ράφτη.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 82χρονη από τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας. Η 82χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων-Αρτέμιδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή Καμινιών Αχαΐας μία 80χρονη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε το μεσημέρι μία 89χρονη στην παραλία του Καλού Γυαλού Πόρτο Ράφτη. Η 89χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κοργιαλάνειο - Μπενάκειο Νοσοκομείο - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.