Διαρρήκτης έκλεψε σε ένα μήνα 11 σπίτια στο Ρέθυμνο

Διαρρήκτης έκλεψε σε ένα μήνα 11 σπίτια στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη μαζί με αλλοδαπή γυναίκα η οποία προωθούσε προς πώληση κλεμμένα κοσμήματα

Δύο αλλοδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν σήμερα στο Ρέθυμνο για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από την 25-05-2020 έως και την 23-06-2020 ο αλλοδαπός δράστης είχε διαπράξει 11 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, αφαιρώντας κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης προέκυψε, ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει τις συγκεκριμένες κλοπές, ενώ στην συνέχεια παρέδιδε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στην αλλοδαπή. Επιπλέον, σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε χώρο οπού διέμεναν, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης

Παρακαλούμε περιμένετε ...