Βιασμός 83χρονης στην Πρέβεζα: «Η ηλικιωμένη με κάλεσε για να συνευρεθούμε ερωτικά»

Βιασμός 83χρονης στην Πρέβεζα: «Η ηλικιωμένη με κάλεσε για να συνευρεθούμε ερωτικά»

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό 40χρονος

Τον ισχυρισμό ότι δεν βίασε την 83χρονη, αλλά πως ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεσή της, προέβαλε ο 40χρονος Πακιστανός που κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό της ηλικιωμένης στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr η δικηγόρος του 40χρονου ανέφερε σε δηλώσεις της, πως ο πελάτης της ισχυρίζεται, ότι η ηλικιωμένη ήταν εκείνη που τον κάλεσε στο σπίτι, με την ερωτική επαφή να είναι συναινετική.

«Λέει ότι συναινετικά ήρθαν σε ερωτική επαφή. Αρνείται τον ξυλοδαρμό» ανέφερε η δικηγόρος και πρόσθεσε για όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος: «Βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της. Τον κάλεσε στο σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε μέχρι τις 3 η ώρα στο σπίτι της, η ίδια δεν κάλεσε σε βοήθεια και έφυγε».

Δείτε το βίντεο από το Epirustv:

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

    ΑΥΤΑ Τ ΑΓΡΙΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...