Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μπράλο και Μώλο στην ΠΑΘΕ λόγω έργων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μπράλο και Μώλο στην ΠΑΘΕ λόγω έργων

Από αύριο 24 Ιουνίου στους Ανισόπεδους Κόμβους των περιοχών αυτών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στους Ανισόπεδους Κόμβους (Α/Κ) Μπράλου και Μώλου, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 07:00 έως την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 20:30, θα σημειωθεί ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπράλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μπράλου, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων θα οδηγούνται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού έως τον Α/Κ Μώλου, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος, από την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 07:00 έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 15:30 θα σημειωθεί ολικός αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του Α/Κ Μώλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μώλου, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού έως τον Α/Κ Μπράλου από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο προς Μώλο θα πραγματοποιείται από τον προηγούμενο κόμβο, Α/Κ Καμμένων Βούρλων όπου με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων ο οδηγοί θα ενημερώνονται έγκαιρα προκειμένου να εξέλθουν από αυτόν.

Η Κεντρική Οδός σημειώνει σε ανακοίνωσή της, ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων. Παρακαλεί δε τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.