Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας- Εκτροπή κυκλοφορίας

Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας- Εκτροπή κυκλοφορίας

Κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα από συντρίμμια και σωλήνες

Εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο ύψος των Οινοφύτων, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στην έξοδο για το Σχηματάρι, με απολογισμό ένα νεκρό και ένα τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η εκτροπή της κυκλοφορίας πρόκειται να διαρκέσει για ώρες, προκειμένου να απομακρυνθούν από την εθνική οδό τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, αλλά και οι σωλήνες που έχουν πέσει στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό.

Όπως έγραψε νωρίτερα το news.gr, στο τροχαίο υπήρξε εμπλοκή ενός φορτηγού και΄ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, από τα οποία οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό του φορτηγού και τραυματισμένο τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο οδηγός φορτηγού που μετέφερε σωλήνες και είχε κατεύθυνση τον Βόλο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, στο οποίο προσέκρουσε στο πίσω μέρος Ι.Χ., με αποτέλεσμα ο οδηγός του να βγει εκτός πορείας και να καταλήξει στις διαχωριστικές μπάρες.

Το φορτηγό συνέχισε με ταχύτητα την τρελή πορεία του και έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολόνα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός του.