Ελλάδα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 10χρονης: «Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, μου αρέσουν τα παιδιά»

Τι είπε η 33χρονη κοκκινομάλλα που φέρεται να την απήγαγε

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας. Τα κίνητρα της απαγωγής σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται πως είναι σεξουαλικά.

Σε βάρος της 33χρονης κοκκινομάλλας ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα.

Η δικηγόρος της οικογένειας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μίλησε για την συνάντηση που είχε με την κατηγορούμενη, την περιέγραψε ως μια πολύ αδύνατη, σκυθρωπή γυναίκα, που φορούσε κουκούλα και δεν έβγαλε μιλιά.

«Το να μας πει κάποιος ότι μετάνιωσε δε μας λέει τίποτα. Βαρύτατο το κατηγορητήριο, όπως αρμόζει στην υπόθεση… Δεν έχω συναντήσει ξανά υπόθεση όπου να χορηγούνται ναρκωτικές ουσίες για τέτοιο σκοπό», ανέφερε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Μάλιστα, η κ. Ανάσογλου υπογράμμισε ότι οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της κατηγορούμενης, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει ασελγήσει και σε άλλα παιδιά, ενώ δεν απέκλεισε και την ύπαρξη συνεργών στην υπόθεση.

Σοκαρισμένη η οικογένεια της Μαρκέλλας

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Ανάσογλου, η μητέρα και ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας κατέρρευσαν όταν άκουσαν τις συγκλονιστικές εξελίξεις της υπόθεσης του αγαπημένου τους παιδιού.

Η οικογένεια, όπως ανέφερε η δικηγόρος, δεν έμαθαν τα νέα με τον πιο ήπιο και σωστό τρόπο και κατέρρευσαν όταν διέρρευσαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όσα είπε η 33χρονη στην κατάθεσή της

Η 33χρονη έφτασε λίγο πριν τη μια στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα συνοδευόμενη από αστυνομικούς.

«Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα παιδιά», φέρεται να είπε η 33χρονη στις Αρχές. Οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν από τις περιγραφές της κοντής κοκκινομάλλας, που πλησίασε την μικρή έξω από το σχολείο της.

«Έφτιαξα ένα ρόφημα και έριξα μέσα βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσα.... Την ξάπλωσα και άρχισα να τη θωπεύω», πρόσθεσε.

«Θέλουμε να γυρίσει πίσω»

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν η νονά και η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας που δήλωσαν ανακουφισμένες από τη σύλληψη.

Όπως είπαν, το μόνο που ενδιαφέρει την ίδια, τη γιαγιά της μικρής και τα αδέλφια της είναι να βρεθούν οι ένοχοι, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και η μικρή να επιστρέψει ξανά πίσω στους ανθρώπους που την αγαπούν.